The Resistance Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

[ View the whole list ]

A legtöbb felhasználó (69 fő) 2024-11-20, 16:35-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Troll&Flame
by Grim Murden 2015-01-07, 21:47

» FW hírek, storyk...
by Thorin 2014-04-23, 10:53

» Gevlon Goblin high-sec háborúja a CFC ellen
by Norhell 2014-03-21, 11:06

» Mindenféle dolgok - érdekességek amiken az ember megáll pár percre megnézni -
by X'ret 2014-02-09, 02:29

» De MIÉRT??
by Vendég 2014-01-27, 05:04

» Mit látnátok szívesen még a blogon?
by Norhell 2014-01-24, 05:14

» Eve-offline blog korrektúra
by wishyouwell 2014-01-24, 04:44

» Combat Proxy
by wishyouwell 2014-01-24, 04:38

Top posting users this week
No user

Top posters
Norhell (246)
Magyar Corpok - Page 3 I_vote_lcapMagyar Corpok - Page 3 I_voting_barMagyar Corpok - Page 3 I_vote_rcap 
X'ret (195)
Magyar Corpok - Page 3 I_vote_lcapMagyar Corpok - Page 3 I_voting_barMagyar Corpok - Page 3 I_vote_rcap 
Thorin (194)
RudeX (154)
Radzak (139)
Sedenic (92)
Kevin (55)
VeryTough (54)
Grim Murden (51)
Wrekah aka Izaura (46)

Magyar Corpok

+13
Kevin
Shark_
Starlight Thief
Ergil
RudeX
Radzak
Sedenic
X'ret
Victoria Giovanni
Wrekah aka Izaura
Tzuko
Yago
Norhell
17 posters

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Magyar Corpok - Page 3 Empty Re: Magyar Corpok

Témanyitás by Ergil 2013-05-14, 10:25

Én pontosan értem miről beszélsz, a WOT mindig is a kis csoportos PVP híve volt, mivel NPC 0.0 területen éltünk a legszívesebben többnyire magunkban.
Ha viszont eredményt akartok elérni, nagy létszámmal, esetleg területtel, akkor bizony jönnek a kötelezettségek - flotta hadviselés, mert ha senkihez sem tartozol nem lehet struktúrád és leblobolnak.
Ma nagyon kevés az ad-hoc roaming és small gang pvp, vagy jól elbújt az EVE másik felére. Egyedül vagy 4-5 fős enemy localon és nem dokkolnak ki mert nincs FC online. A fleetek nem indulnak el logi és support nélkül.
4-5 éve amikor Stainben éltünk a AAA és SE határán az elején még jöttek kis gangek PVP-zni, de mivel akkor is otthagyta a fogát 1-2 ha lelőttek bennünket, később már 5-6 carriert dobáltak be.

Mostani területre is hetente 1 olyan gang jön be aki mögött nincs titánon egy másik flotta.
Az EVE változott. Megszokod vagy abbahagyod.

Ergil
Vendég

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Tzuko 2013-05-14, 10:22

ez már valami morális highground, hogy mindenért pvpzni kellet lalalal, én szeretek néha szolozni, de 0.0 ban hamar 1 vs sok lesz belőle, és amit fw be töltöttem az nem tetszett, mert a raxból sokak nem voltak ott nem érdekelte őket amikor oda költöztünk, nem lehetett csinálni nagyjból semmit azt jöttek a matarok trasher 1 vs 1 és kiröhögött egy afből is aztán én lőttem ki és ezt valahogy nem volt kedvem folytatni naphosszat.....

A lényeg továbbra is az, megvan mindenkinek az az időszaka amikor 0 ban él vagy low ban, de ez változó én majd 1 évig lowban éltem illetve cigány 0.0 ban és annyi nekem pont elégvolt hozzáteszem akkor még af volt az egyetlen t2 hajó amit repülni tudtam és úgy vicces is volt.

Az hogy most hol csinálod a killmailt teljesen lényegtelen és az is hogy hogyan, mivel aki nem olyan ügyes mint te az solozni lehet hogy nem is fog illetve sokat bukik. 0.0 ban eleve sokkal rosszab solozni simán szarrá gankolnak baitelnek hogy köpni nem tudsz tapasztaltam párszor.

Az hogy a shirak pvp korp persze az, de lowseces factionos. Ez sok embert nem vonz amitn a shirak kitalálná hogy 0.0 még lehet én is benéznék oda.... Mert az úgy már érdekel és biztos vagyok benne hogy sokan vannak így. Nem is kell ide új cég csak a shirakot kell levinni jó helyre.....

uff ez a téma mehetne evehun is minek nézzek 2 forumot időelbaszás.
Tzuko
Tzuko
Minmatar Slave
Minmatar Slave

Hozzászólások száma : 12

Témanyitás by Sedenic 2013-05-14, 09:42

Ezekkel én is egyetértek nagyrészt. Azt az emberrel van gond részt kivéve. Nem kell 0-24ben játszani, ahhoz hogy jól menjen. Nameg láttam már visszatérőket is. Ez egy bonyolult kérdés. Nyilván nem jó túlzásba vinni, de ezt így kimondani csak általánosítás.

A jelenlegi magyar PvP korp az a Shirak.
Ennyi.

Lehet jönni azzal hogy destroyer 1v1, és sokáig én is azt mondtam, de aztán kipróbáltam. Egy 0.0 allihoz képest itt a shirakban sokkal több a pvp.
szerk: Ráadásul a t1 boost óta megváltozott némileg a helyzet. Most meg a faction fregákon is változtatni akarnak. Jelenleg az EVEben nem csak a kezdőknek meg csóróknak jó, ha t1 hajóba ülnek.
Egyszer egy kedves internetes űrhajós barátom, akinek a nevét nem mondanám de jelentős 0.0 pvp tapasztalata van, lelkesen mesélte ahogy stiletto 1v1et tolt természetesen előzetes egyeztetés nélkül és milyen fasza volt megnyerni. Én kedvesen végighallgattam az élménybeszámolóját, mosolyogtam, majd megjegyeztem, hogy ezt itt mi naponta többször átélhetjük. Smile
Lehet, hogy sokszor annyi látszódik a boardon, hogy fregatt 1v1, de itt a legtöbb killmailnek története van. Mindegyik killért pvp-zni kellett és nem csak a broadcastolt célponton valamelyikünké lett a final blow a 300as koalíciós fleetből.
Sedenic
Sedenic
Amarr Citizen
Amarr Citizen

Hozzászólások száma : 92

Témanyitás by Ergil 2013-05-14, 09:08

o/
A legtöbb nagyobb corpnak megvan a szép időszaka, amikor a keménymag ugrik, a corptagság 80-90%-a logol minden este. És mindenkinek tengernyi ideje van.
Reálisan 2-3 évig van ilyen ideje az embernek, aztán jön a barátnő, munka, család, vizsgaidőszak, egy másik játék.
Ha nem jön akkor meg az emberrel van gond.

Én örülnék, ha csinálnátok egy ilyen elit PVP corpot, lenne motiváció egyeseknek, és jó storykat és battlereportokat olvasnánk, ahelyett, hogy 1000x olvasnánk el ugyanazt a noob kérdést, vagy ömlengést arról vki mennyire király és sok pénze van, miközben a corptársainak a fleet hajó kiállítása, vagy a havi plex is gondot jelent.

A RAX-nak megvannak a maga korlátai, de talán ezért jelent biztos pontot a palettán. Vezetői sok időt ölnek bele, ezért vannak a helyükön, és ha majd mások ölnek bele ennyit és kivívják a tiszteletem(ünket) akkor az ő kezükbe adom a döntéseket, hogy ezekkel ne nekem kelljen időt töltenem.

Vannak akik kedvéért többet játszanék, de már nem motivál, hogy 24 órába üljek cloakban vki nyakán, vagy campeljem az NPC állomást.

Én mindenkinek azt kivánom, hogy élvezze minnél többet amit játszik, és töltsön minnél kevesebbet azzal amit nem.

E.

Ergil
Vendég

Témanyitás by Norhell 2013-05-11, 17:24

Azt hiszem Wrekah-nak megint jelenése lesz egy lelki fröccsre a shirak chanelen Very Happy
De ahogy olvasom az EVE.hu-t, ott is sorra jelentkeznek a régi TASE-sok geek
Norhell
Norhell
Admin

Hozzászólások száma : 246

Témanyitás by Radzak 2013-05-11, 03:34

^^
Radzak
Radzak
Amarr Soldier
Amarr Soldier

Hozzászólások száma : 139

Témanyitás by X'ret 2013-05-11, 03:28

Wrekah aka Izaura írta:Mostmáraztán... Very Happy

Kussvan és hajrá!!

X'ret
Amarr Soldier
Amarr Soldier

Hozzászólások száma : 195

Témanyitás by Wrekah aka Izaura 2013-05-11, 02:55

Mostmáraztán... Very Happy

Wrekah aka Izaura
Amarr Homeless
Amarr Homeless

Hozzászólások száma : 46

Témanyitás by Radzak 2013-05-11, 02:35

Én se voltam TASE- es kimaradt az életemből. DE mintha Wrekah mondta volna h tud 1 nevet az új cégének Razz Ami valamiféle új kezdet lenne. (bocsi Wrekah) Smile
Radzak
Radzak
Amarr Soldier
Amarr Soldier

Hozzászólások száma : 139

Témanyitás by Sedenic 2013-05-11, 02:06

Egyet kell értsek X-szel. A TASE az akkor volt, most meg most van. Egy folyamat volt az életciklusa, nem egy döntés.
Amit nem mond senki, mert nem akarja: VOLT egy Gyapi utáni "TASE reloaded" nemzetközi pvp alliban. Nem ment. Talán az alli hibája, talán az enyém, talán mindenkié, de én azt mondanám, hogy akkor ez volt és kész. Nehezen lesz jobb lehetőség, mert ott már egy alliban voltunk eleve, nem kellett felküzdeni magunkat. Hozni kellett volna a megszokottat, de csak hanyatlás volt.
Azt pláne nem mondja senki, hogy ebből az újrapróbálásból a tagok komoly része nyílegyenest futott a RAXba, vagy az akkor FOTM Weprába. Nem ment. Én játszok amennyit játszok, de nem várok semmiféle messiást.

A hozzászólást Sedenic összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-05-11, 08:42-kor.
Sedenic
Sedenic
Amarr Citizen
Amarr Citizen

Hozzászólások száma : 92

Témanyitás by X'ret 2013-05-11, 01:50

Ismerek kb egy tucat ember aki ex TASE, egy részükkel együtt repülök vagy repültem a közelmúltban. Elmondanám hogy úgy cuzámmen televan a farkam mindegyikötökkel. Még jó múlt korában Dio is esténként legalább egyszer TS-en eltolta a "aaa dejó volt a TASE" monológját, cirka 5perces volt de arra emlékszem h általában a felénél kezdtem el facepalmolni, mert a monológ első fele mindig arról szólt h a Gyapot mekkora király ceo volt, h az ember csak belogolt és ment lőni mert minden a seggetek alá volt téve stb és ahogy ment bele a részletekbe egyre inkább azt éreztem h csóri Gyapi. Nyilván nem kell őt lesajnálni, vállára vett mindent amit úgy érezte h elbír és még élvezte is, az elmondásotok alapján összehozta az EVE-es cégek ferrariját amit ki érti miért szerettetek is hajtani. Jó. Gyapotnak bebaszott irl (vagy akármi más..), tipli, TASE megcsöccsent. Ti azóta is szerte szét, kóboroltok balra jobbra (már ha éppen játszotok^^), és keresitek mindenhol/mindenben a TASEt nomeg mindent a TASEhoz hasonlítotok. Értem én bazdmeg hogy annyira kurvára élveztétek meg hogy annyira jó volt, de vége van. Egybehangzóan megy az epekedés egy TASE féle magyar cég után, vagytok jópáran, ismeritek a működő modellt, benne éltetek, mondjátok már el nekem mi a bánatos francért nem csináljátok meg?? (hangzott a kérdés irányomból Dio felé is anno mindig..) - hát mert Gyapit nem lehet pótolni.. (jött a válasz) Na húzzatok már a retekbe. Very Happy Eleve csak dio/sede/izaura hármas elmondása alapján megítélve embertől nem elvárható az amit a gyapot csinált, ily módon értem miért tartjátok pótolhatattlannak és nem vállalja be senki, akkor már inkább TASE reloadedet se csináltok ?! Most komolyan wtf? Mi a faszra vártok, jön gyapot kettő, persze lepottyan az égből, mindegyikötöknek küld egy ingame mailt h srácot jöhettek, minden ingame kívánságotok valóra vált, ismét tiétek a múlt dicsősége? lkdsfgkasjgfkasgjfajkfztuRT! Én bírlak titeket, de hagyjátok már abba ezt a szarakodást és csináljátok már meg azt a céget, komolyan mondom kurvára kíváncsi vagyok mit sikerülne kihozni belőle, mert úgy érzem rohadt sokat vesztettem azzal anno h nem lehettem a részese annak amit átéltetek. Valamelyikötök tegye már meg az első lépést, a többi utána úgy is követni fogja, most komolyan mit veszithettek? Semmit. Max nem sikerül és kereshetitek tovább az első szerelem nyújtotta feelinget az örökkéválóságig, de legalább megpróbáltátok. Azt nem feszegetem hogy miért hagytátok szétesni az egészet ha ennyire jó volt, mert ha az ex ceotok terhelhetősége csak fele olyan volt mint amilyennek elmondjátok, nyilván nehéz ülve maradni egy olyan széken aminek három lába hiányzik a négyből. De ebből tanulva simán megoldhatnátok ti ős-TASEsok hogy ez ne történhessen meg újra. Mindegy, én az egészet nem értem bazdmeg. Nyilván nem voltam ott, töredék rálátásom van csak a miértekre, azt is tőletek hallottam, de játszotok még mindig szép számmal, CSINÁLJATOK MÁR VALAMIT! Vissza se olvasom, sztem televan fassággal, az aláhúzott mondatra fókuszáljatok^^

Vagy marad ez:

A hozzászólást X'ret összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-05-11, 05:08-kor.

X'ret
Amarr Soldier
Amarr Soldier

Hozzászólások száma : 195

Témanyitás by Victoria Giovanni 2013-05-10, 23:49

MacGyver írta:Persze még Vitéz rend meg Fekete Sereg meg Gallente baráti társaság, nem ilyenekre gondoltam...Ha meg adódna egy ilyen corp nem lenne büdös a belefektetett energia Very Happy

Gallente baráti társaság már nem létezik miota egyesült a Legio geminával (sajnos) ,és azelött is hájszek cég volt .

Ha lenne TASE féle cég , az engem is érdekelne , ugyan fél hun csatinak szvsz már blokkolva vagyok , meg bunko és stb. Very Happy ,de aki repült velem az tudja ,hogy nem vagyok egyáltalán elviselhetetlen I love you

Itt akkor is az a kérdés kit fogadna el vezetönek x ember ,ha alakulna egy tömörülés. Nyilván az ujaknak mindegy lenne és eve.hu -s irományban is örájuk támaszkodna inkább ez a cég de öket is be kell tanitani valakinek. A vitézi rend meg pont jo példa , mert lehet bennük megvan az akarat , de nincs nevük ,sem a vezetöknek és nem is megy oda senki. Én személy szerint csak egy maréknyi embernek vagyok hajlando "engedelmeskedni" (ami inkább ugy értendö , hogy ha opot visznek akkor megyek,mert lássuk be ez a lényeg ,nem az ,hogy mennyire tudok neki benyalni , vagy forumon megvédeni még akkor is ha nincs igaza)

Pedig én egy büdös nagy senki vagyok , de mi lenne ha összeeresztenének pár "nagy nevet" Very Happy

Victoria Giovanni
Minmatar Slave
Minmatar Slave

Hozzászólások száma : 1

Témanyitás by Wrekah aka Izaura 2013-05-10, 22:34

Jupi, megszuletett a magyar Kugutsumen, élvezet, szuperzet.

Szoval egy ilyen corp hianyaval kacsolatban irtam nem olyan reg az ív.hu-ra is, eleg roviden, mert kb 3x-4x annyit is irhattam volna, de szerencsere elfaradt a kezem, meg amugy se olvasta volna el senki, mert tl;dr.

Teljesen koztudott, hogy a Raxban nincs meg minden, ami cél lehet egy jatekosnak, ezt tudjak az ottaniak is, nincs is ezzel semmi baj. Amit ok csinalnak az tenyleg egy gyujto a magyar jatekosoknak, egy kozosseg ahova be lehet csatlakozni és csinalni amit akarsz, lehetoleg nem egyedul ( mert ugye ez a jatek lenyege ), mert nem szabja meg senki.

Ezzel nincs is semmi baj, miert lenne? Pl pont tegnap keresett meg random modon eve.hun uzenetben egy srác, hogy öt érdekli a jatek, meg szeretne venni, meseljek mar rola neki. Ezt kovette egy fel oras TS beszelgetes ( kurvajolabbal keltem ) és énis az ordo alba fele iranyitottam, ha a trial utan ugy dont, hogy tettszik neki.

A tase roviden abban kulonbozott, hogy volt aki aztmondta, hogy " jo, akkor indul a fleet, megyunk kempelni/roamolni" és mentunk. Akár minden nap, ha voltunk elegen. Aki belogolt kb 90%ban fogta magát és jott utannunk. Ez amugy nem nagy muveszet, akarás kérdése Smile . Mégis ez hianyzik a magyar kozossegbol. Minden, ami arrol szol, hogy "rendezettebb volt a TS, jobb volt a corp szervezettsege, tudtak az emberek normais hajoban ulni ha kellett" az mind igaz, de csak plusz az alaphoz képest.

És most jol hozzászoltam, megint nincs kedvem tobbet irni Very Happy

Wrekah aka Izaura
Amarr Homeless
Amarr Homeless

Hozzászólások száma : 46

Témanyitás by Tzuko 2013-05-10, 22:33

troll1 írta:Vannak dolgok amin lehetne javítani.

Mindazonáltal nem tragikus a helyzet.
- vannak pvp opok
- vannak industry opok
- van logisztikai szervező
- van már kiképző op is, kiképző direktorra meg kiképző céggel
- vanank fun opok
- van SRP - hajó bukta utáni juttatás, ha alliance-os opon bukott el.

- egy köpésre van hedgp, doril, catch, curse, provi, feytha vagy impass.

Egyedül azzal van komoly gondom, hogy bár papíron lenne egy halom ember aki képes, tudott, láttuk már fleetet vinni, de nem visznek flottákat. Az a másik 2-3 meg szakadjon meg, ha azt akarja, hogy minden nap legyen valami program.

A Fleeteket nem csak vinni kell, ez régen is csak a duma volt.... mostanában minden nap volt valami lövés, de emberek nincsenek a többség még mindig inkább a sanctumot túrja.... A raxban hatalmas visszatartó erők vannak a fejlődés felé....

Arról már nem is szólva, hogy nem fognak elmenni se a brinn se másik fc-k opjaira annyian mint shoniéra, csak a shoniban bíznak annyira az emberek és nincs ellentétijük vele, hogy arra mindenki elmenjen. Ha jön egy olyan fc akit te mondasz az történik csak, hogy nem megy vele senki és a kedvét is elveszi.
Tzuko
Tzuko
Minmatar Slave
Minmatar Slave

Hozzászólások száma : 12

Témanyitás by Yago 2013-05-09, 19:42

A RAX hosszú idő óta a legnagyobb szelet a magyar csoportok tortájából.
Van akinek túl sok, másnak túl kevés, ami egy-egy dologból elvárt / lehetséges. Majd mindenki volt / van / lesz RAXos, hosszabb - rövidebb ideig. Ez így pont jó.

Amire szükség lenne, több az több / jobb szervező, vezető hajlamú ember. Mert a régiek hosszú ideje túl vannak terhelve.

Yago
Minmatar Slave
Minmatar Slave

Hozzászólások száma : 2

Témanyitás by Norhell 2013-05-09, 03:46

Magyarul aki a Raxban van az nagy valószínűséggel elégedett a helyével és nem akar váltani. Dolgok mennek a saját medrükben..stb stb

Akkor tényleg felesleges itt külön corpról beszélni , meg problémákról. Aki meg váltani akar az megtalálja a magának valót a maradék magyar palettán.

Megnyugodtam Very Happy
Norhell
Norhell
Admin

Témanyitás by troll1 2013-05-09, 03:38

Vannak dolgok amin lehetne javítani.

Mindazonáltal nem tragikus a helyzet.
- vannak pvp opok
- vannak industry opok
- van logisztikai szervező
- van már kiképző op is, kiképző direktorra meg kiképző céggel
- vanank fun opok
- van SRP - hajó bukta utáni juttatás, ha alliance-os opon bukott el.

- egy köpésre van hedgp, doril, catch, curse, provi, feytha vagy impass.

Egyedül azzal van komoly gondom, hogy bár papíron lenne egy halom ember aki képes, tudott, láttuk már fleetet vinni, de nem visznek flottákat. Az a másik 2-3 meg szakadjon meg, ha azt akarja, hogy minden nap legyen valami program.

troll1
Vendég

Témanyitás by Norhell 2013-05-09, 03:32

Nem kell bemutatni ezeket a dolgokat, megfordultam pár alliance-ben. Monotonítást ismerem, volt benne bőven részem. Éppen ezért jöttem az FW változatosságért.

De egy kérdés, neked ahol vagy az a hely megfelel elégedett vagy mindennel?
Mert én a jobbra törekedek, próbálok valami + hozzátenni a dolgokhoz. Hogy valamivel jobb legyen , vagy csak én szerintem jobb legyen. Nem arról van szó hogy nem vagyok elégedett a helyemmel, de ahogy elkezdünk a számunkra problémáknak gondolt dolgokról beszélni akkor mindenki fejvesztve védi a saját igazát.
Vagy éppen támadja a másikat Very Happy

A hozzászólást Norhell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-05-09, 03:40-kor.
Norhell
Norhell
Admin

Témanyitás by troll1 2013-05-09, 03:26

igen, tudom, hogy az fw a gyors kishajós pvp-ről szol alapvetően és ilyen környezetben nem nehéz halomnyi killmailt termelni.
Van aki ezt szereti. De pont emiatt, ez inkább casual életmód.

Casual player, aki nem feltétlen logol be minden nap, a játék csak egy hobbi neki.
A core játékosok nap mint nap belogolnak és játszanak, bírják a monotonitást is. Rudex, Shakti, X'ret. Ők core játékosok.

Egy mindössze 24 fős cégben is eltérnek a játékosok igényei. Képzeld el mindezt amikor 50-100 játékosról van szó vagy többről.

troll1
Vendég

Témanyitás by Norhell 2013-05-09, 03:24

Amugy ha van időd szeretném tudni hogy hogyan érnétek el hogy mindenkinek jó legyen.Vagy mi a szemlélet mostanság nálatok. Nem kötekedésből, csak érdekel a dolog.
Norhell
Norhell
Admin

Témanyitás by Norhell 2013-05-09, 03:18

http://zkillboard.com/corporation/1327176877/

Vond le a következtetést magad...igen az igény hatalmas, tülekednek az emberek befele Surprised
Norhell
Norhell
Admin

Témanyitás by troll1 2013-05-09, 03:14

Lenne egy kérdésem.
A shirak az casual vagy core pvp?
Ha casual, akkor nem értem a problémádat.
Ha core pvp, akkor viszont látod, hogy mekkora rá az igény.

troll1
Vendég

Témanyitás by Norhell 2013-05-09, 03:08

Oligarcha, ha így jobban tetszik. De nem kötelező mindenkinek egy helyen lenni, a casual a casual alliance be lövi a rattot. A PVP-s meg pvp Corpban van, nem a casualok között teng leng.
Egyszerre egy helyen soha nem lesz jó mindenkinek. Ez csak ilyen melegfürdős lubickoláshoz tudnám hasonlítani. Azt meg ne mond hogy nem lehetett volna több a RAX-ban...
Ha meg nektek az megfelel ami ott van, akkor maradjatok is ott, senki nem mondta hogy gyertek el onnan Very Happy

Lehet mondani hogy Merma agymosotja vagyok, én is mondhatnám hogy titeket meg éppen más vett agymosás alá. De ha teljesen elégedettek vagytok a helyzetetekben a raxban akkor felesleges a jóra-jobbra töreked. Felesleges vitázni is, mert mindenki ül a számára megfelelő kánaánba és csak dobáljuk egymást kaviccsal.
Én csak arra próbáltam rávilágítani hogy valami elveszett a magyar közösségben, és az üresen is maradt. De ha ennyire ugratok a dologram ám legyen, én szivesen beszélgetek veletek a szemétdombomon.
Norhell
Norhell
Admin

Témanyitás by troll1 2013-05-09, 02:51

Ne haragudj Norhell, de totálisan fogalmatlan vagy.
Egyszer az a baj, hogy túl kevés a pvp. - ha a rax egy hardcore pvp irányba tolódna, azzal sok casual játékos játékát ölnéd meg.
Aztán mivel ez nincs, akkor kiderül, hogy egy szűk kör érdekei dominálnak. Holott a valóság épp az, hogy a lehetőségek keretein belül mindenkinek legyen játéktere. Még a totálisan szélsőséges antiközösségi emberkékből is akad 1-2.

Persze lehet ilyesmivel dobálózni, hogy "haladás", meg "érdekek", miközben semmi nincs a szavak mögött. Se tudás, se gondolat.

troll1
Vendég

Témanyitás by Norhell 2013-05-09, 00:39

Kár ezeket a körök járni újra meg újra, ezt lepörgettük már annak idején. Gondolom a tisztelt ezermester kolléga azért panaszkodik, mert sokkal több lehetne a RAX-ban ha bizonyos érdekek nem gátolnák a haladást.
Gondolom én, de valószínüleg tévedek mert már régen voltam Raxos, és nem tudom hogy mennek mostanság ott a dolgok.

De az vitathatatlan tény hogy a TASE nagy űrt hagyott maga után, amit azóta semelyik magyar corp nem tudott betölteni. És az a játékos állomány aki ezt preferálta, annak kompromisszumot kellentt kötni és elmenni más magyar corpba.
Azért meg hogy miért van ez az űr még mindig üresen, mert nincs egy olyan karizmatikus vezető aki összegyűjtené a nyájat és létrehozzon egy HASONLÓ copot mint a TASEm mert ugyan olyan már nem lesz.
Norhell
Norhell
Admin

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.